nagelstudio antwerpen zuid
De beste beautyadresjes in Antwerpen ELLE.be.
Hier kan je trouwens ook terecht voor de Sopolish Protect Peel manicure van het Belgische nagellakmerk ProNails. Je nagels blijven twee weken perfect gelakt en nadien peel je het kleurtje er makkelijk zelf weer af. ADRES: Frankrijklei 132, 2000 Antwerpen. ELLE Beauty De beste beautyadresjes in Antwerpen. Tags: Antwerpen, Beauty.
Nagelstyling en pedicure Wellness Academie.
Ga in deze cursus op ontdekkingstocht door het rijke verleden van henna en leer moderne toepassingen; van bruidshenna tot belly blessings. Ga aan de slag als volwaardig Schoonheidsspecialiste na het volgend van deze opleiding! Ben je actief in de beautybranche?
Rotterdam met kinderen; 20 leukste uitjes, activiteiten en museum Mamaliefde.nl.
Als het helder weer is, kun je zelfs tot aan Antwerpen kijken, dat is gaaf hè? Eet op 100 meter hoogte een hapje met de kids en ga met de ronddraaiende Euroscoop tot aan 185 meter hoogte! Meer informatie vind je hier.
home Anubiscare Brasschaat.
Hoog tijd om je wax-gamma terug aan te vullen. Ontdek de laatste trends op vlak van wimper extensions en microblading en volg één van onze professionele opleidingen! Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang éénmalig 5% korting. Meld je aan.
Perfect Nails Manicure Nagelsalon 2018 Antwerpen.
Oostende en omgeving. Verander mijn persoonlijke gegevens. Verander mijn wachtwoord. Kaart Mening Informatie. Antwerpen en omgeving. Pelikaanstraat Stationswijk buurt. Antwerpen en omgeving. Winkels om te ontdekken. slank op het zuid. 2000 Antwerpen stad. 2000 Antwerpen stad. 2000 Antwerpen stad. 2000 Antwerpen stad.
Startpagina Verzorgingspraktijk Curam Verzorgingspraktijk Curam Deurne.
Ahava Elemental beauty from the Dead Sea. Acties en promoties. Gelaatsverzorging en huidverbetering. AHAVA lichaamsbehandelingen en massages. Lomi Lomi massage. manicure en nagelstyling. Startpagina Verzorgingspraktijk Curam. Verzorgingspraktijk Curam massage, welzijn en uiterlijke verzorging Behandelingen in Deurne bij Antwerpen. Theme by Out the Box.
BAR Brows, Microblading, Wax, Brow.Wax.Gallery.
Wij zijn een hippe en one-of-a-kind Brow Bar op t Zuid in Antwerpen. Hou jij van mooi geshapete wenkbrauwen of gladde benen en oksels? Wordt je graag persoonlijk en met de nodige zachte hand verzorgd? Hou je van een warm en modern interieur waar je je direct welkom voelt?
Salons Antwerpen: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Tweegangen Paella" del mar-menu" voor 2-4 personen bij Havana Tropical Tapa Bar op Zuid in Antwerpen. Neem op typerende Spaanse wijze de tijd voor twee croquetas de atun en twee empañadas, gevolgd door een paella del mar, carne of mixed.
Nagellak Antwerpen Lakstore Antwerp.
Lakstore biedt een ruim aanbod aan manicures, pedicures en workshops aan. Ook kan je bij ons een groot assortiment aan nagelproducten shoppen terwijl je geniet van een verfrissend drankje aan onze bar! Maak dan snel een afspraak of spring gerust even binnen!
Nagelstudio in Antwerpen ManicurePedicure, meer Plantin Nail Studio.
Plantin Nail Studio. Nagelstudio in Antwerpen. Handen trekken altijd de aandacht: of u nu een gesprek voert, gaat dineren, een theatervoorstelling bijwoont, met uw handen maakt u contact. Daarom is het nodig uw handen te koesteren en ze goed te verzorgen.

Contacteer ons

Zoeken naar nagelstudio antwerpen zuid