nagelstudio zonder afspraak antwerpen
THE NAILSHOP ANTWERPEN.
Home JNails Beauty.
Please Fill Required Fields. Vlaamsekaai 32, 2000 Antwerpen, Belgium. Phone: 32 498 72 17 81. Ontharen of Waxen. Verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje. Spijtig genoeg zijn sterke nagels niet aan iedereen gegund. Als hulp om nagels te verstevigen, om van het nagelbijten af te komen of gewoon om mooie nagels te hebben, kan je gel of acryl op je eigen nagels of kunstnagels laten aanbrengen. Wie goed voor zijn handen zorgt, kan besluiten deze met enige regelmaat te verwennen met een manicure. Deze schoonheidsbehandeling zorgt er voor dat de handen in topconditie blijven en behandeld tevens de nagels. Alles voor een mooie hand. Bruinen zonder zonnebank.
Perfect Nails Antwerpen Nagelstudio Facebook.
Nagelstudio 49, 129 openbare beoordelingen. Tarja Nails Lashes Brows. Nagelstudio 48, 56 openbare beoordelingen. Huidverzorgingsservice 49, 61 openbare beoordelingen. Permanente Make-up Rillaar. Plaatsen Antwerpen Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Schoonheidssalon Nagelstudio Perfect Nails. Nederlands Français France English US Español Português Brasil.
Tarja l Nails Lashes Brows Studio Tarja.
MAAK EEN AFSPRAAK. nails lashes brows. MAAK EEN AFSPRAAK. nails lashes brows. MAAK EEN AFSPRAAK. Be the best version of yourself. Wanneer een vrouw zich goed voelt in haar vel, zal je dit ook zien aan haar. Wij willen je zien stralen.
Gelnagels Wilrijk Estelle Vanhassel Wilrijk Antwerpen.
vanaf 30 januari 2019 zal ik niet meer vanuit mijn thuisadres werken maar van mijn nieuwe nagelstudio, deze zal op komend adres zijn.: Het adres is IN mijn straat, stapvoets van mijn huidig adres op 1 minuut wandelen. IEDEREEN betaalt cash, dit zowel voor de nieuwe als bestaande klanten. Dit het moment van de afspraak zelf dus niet later of vroeger om verwarringen te voorkomen. Vanaf 30 januari zijn er ook cadeaubonnen beschikbaar. Verzorgde nagels als cadeau, altijd een goed idee! maandag zaterdag: op afspraak. Gellak handen voeten. Gelnagels met verlenging. Gelnagels zonder verlenging.
De beste beautyadresjes in Antwerpen ELLE.be.
Wie voor de HD Brow-behandeling kiest wordt na het threaden opgemaakt met de producten van Anastasia Beverly Hills. House of Brows is doorgaans volgeboekt, maak dus zeker tijdig een afspraak via de site. LEES OOK: GETEST House of Brows. ADRES: Sint-Paulusstraat 41, 2000 Antwerpen.
Gelnagels antwerpen Manicure 2dehands.be.
22 maart 2019 1111: Antwerpen Deurne. Nieuwe set tips 25 Bijwerking 20 Op eigen nagel 20 Teennagels gellak/ nagellak 15 Afspraak 0486857137 Ik kom niet aan huis. 14 maart 2019 0407: Antwerpen. Voor een afspraak 0487653399. 6 maart 2019 0526: Antwerpen Merksem.
Kapsalon Coiffura in Berchem.
Gebruik onze online agenda! maak een afspraak. Het kapsel dat bij jou past. Kapsalon en nagelstudio Antwerpen. Coiffura Hair Nails is een kapsalon en nagelstudio voor dames, heren en kinderen dat sinds oktober 2011 gevestigd is in Berchem op de grotesteenweg.
LEGANNAILS.
Kunstnagels kunnen permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk voor bijvoorbeeld een feest of huwelijk. Als u geen kunstnagels wilt, maar wel stevige nagels dan kan gel lak een oplossing kan zijn om uw nagels te verstevigen. Zo kunnen uw nagels groeien zonder dat ze splijten of breken.
pedicuremanicure, gellal met shellac, massage Berchem Antwerpen CreabeautyCreaBeauty.
gellak is onmiddellijk hard: je kan onmiddellijk je schoenen aantrekken zonder de lak te beschadigen. gellak blijft minimum 2 weken op de handen en 3 weken op de voeten. gellak is ideaal als je een dunne nagelplaat hebt. Door de harde structuur biedt het extra ondersteuning voor de natuurlijke nagel. Pluspunt is ook dat je gellak thuis zelf verwijderen kan met aceton. Geen gedoe met vijlen en frezen zoals het geval is bij gelnagels. Is de gellak sneller eraf dan verwacht? Je krijgt bij ons een garantie van 2 weken voor gratis bijwerking. Zijn je gelnagels uitgegroeid? Heb je echter niet tijdig een afspraak kunnen maken met je nagelstyliste?

Contacteer ons

Meer resultaten voor nagelstudio zonder afspraak antwerpen