Nagelstyliste Antwerpen
Studio Cher: Nagelstudio, Schoonheidsstudio, Ontharingscenter, zonnebank.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang al onze promoties! Schoonheidsinstituut Studio Cher. om online te reserveren klikt u hier. KLIK HIER VOOR ENKELE REACTIES VAN MENSEN DIE ONZE ZAAK REEDS BEZOCHTEN. Een gezellig schoonheidsinstituut te Antwerpen Deurne met toffe medewerkers.
Gelnagels-vacatures in Antwerpen provincie augustus 2018 Indeed.com.
Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen.
Nagelstudio Art-Of-Nails Nagelstudio Wilrijk, Antwerpen, Belgium Facebook 15 recensies 1.636 foto's.'
Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Art of Nails. Bekijk meer van Nagelstudio Art-Of-Nails op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Nagelstudio Art-Of-Nails op Facebook. Nieuw account maken. Nagelstudio in Wilrijk, Antwerpen, Belgium. 4.9 van 5 sterren.
Acryl en gelnagels in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
De salonnaam is zo gek nog niet, want dit salon vind je in een kapperszaak in het centrum van Antwerpen. Yelena is vaardig met het zetten van gel en acrylnagels en gellak, maar daarnaast verzorgt ze manicures, pedicures en ontharingen.
Gelnagels Wilrijk Estelle Vanhassel Wilrijk Antwerpen.
Gelijkaarde kleuren die de klanten gekozen zijn terug nadien ook terug te vinden. Door cursussen te volgen en ook aanwezig te zijn op de beurzen, wil ik mijn kennis na 2 jaar professionele nagelstyliste nog meer uitbreiden. prijslijst vanaf 01 september 2018.
Gelnagels laten zetten in de provincie Antwerpen.
Op deze pagina vind je een overzicht van alle gelnagel nagelstylistes en nagelstudios in de provincie Antwerpen. Klik op de naam van een nagelstyliste om detailinformatie te bekijken. Je vindt ook telkens of de nagelstyliste aan huis komt, of werkt in een eigen studio.
Giovinezza Beauty Fashion Schoonheidsinstituut te Merksem.
Een moment voor uzelf. Even genieten van die Me time. Bij Giovinezza komt u tot rust tijdens één van onze professionele verzorgingen. Naast de klassieke behandelingen gaan wij nog een stapje verder. Een stralende huid, die mooie glimlach, permanente make-up.
Basisopleiding nagelstyliste.
Workshops/opleidingen / Basisopleiding nagelstyliste. leer je in de basisopleiding nagelstyliste? Deze opleiding is bestemd voor mensen die geen enkele voorkennis hebben over het plaatsen van gelnagels. Je zal 4 lessen van 4 uur volgen waarin je alle kneepjes van het vak leert, gevolgd door een perfectietraining waar we je technieken nog eens op punt zetten.
Schoonheidssalon Wilrijk en Aartselaar Beauty Lounge Antwerpen.
Welkom bij Beauty Lounge Antwerpen. Schoonheidssalon in Wilrijk en Aartselaar. Beauty begins the moment you. decide to be yourself. Welkom in ons schoonheidsinstituut met een groot aanbod aan behandelingen. In Wilrijk zijn we begonnen in 2001 en Aartselaar heeft 5 jaar later zijn deuren geopend.
Blitznails: nagelstudio.
Kijk op deze site voor meer informatie of neem contact op voor een gratis advies over de mogelijkheden voor uw nagels. Blitz Nails KD Management Services BVBA Italilei 112 2000 Antwerpen 0485/117 060 ond.nr. BE 0447.927.093 RPR Antwerpen. Design: AccoTax Team.

Contacteer ons

Resultaten voor Nagelstyliste Antwerpen