Opleiding nagelstyliste
Kunstnagelstyling SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De opleiding tot kunstnagelstyliste is een opleiding van 184u waarbij basistechnieken, gel, acryl en speciale technieken aan bod komen zoals ze toegepast worden in de hedendaagse nagelstudio's. Wie reeds een opleiding gevolgd heeft op een andere school en zich nog onvoldoende vaardig acht om aan de slag te gaan als nagelstyliste kan onze opleiding volgen en vrijgesteld worden van de basiscursus na een praktijkproef afgelegd te hebben.
Basisopleiding Nagelstyliste ProNails Belgium.
Neem je toekomst in handen: word nagelstyliste! Heb je altijd al gedroomd van een toekomst als nagelstyliste? Is jouw grote wens je eigen nagelsalon openen en klanten gelukkig maken? Dan moet je geen moment langer wachten: het is tijd voor een allround opleiding nagelstyling!
Kunstnagelstylist basistechnieken Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
De kunstnagelstyliste maakt niet alleen de natuurlijke nagels steviger, maar verlengt die ook. Het woord kunst slaat op de gebruikte producten: acryl en gel. Bovendien speelt de stylist met design en kleur bij de artistieke uitwerking van de nagels op maat van de klant. De opleiding wordt modulair aangeboden.
Kunstnagelstylist SYNTRA Limburg.
In deze modulaire opleiding tot volwaardig kunstnagelstyliste leer je op eigen tempo en volgens eigen mogelijkheden de knepen van het vak van professionals. Op welke locatie wil je deze opleiding volgen? Bespaar op je opleiding. Heb je vragen over deze opleiding?
Opleiding Nagelstyliste Cursus nagelstyling als thuisstudie NHA.
Leer alles over nagelstyling met deze opleiding tot nagelstyliste. In de opleiding Nagelstyling leer je nagels verzorgen, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste wilt worden: de opleiding Nagelstyling is dé ideale eerste stap.
Nagelstylist Encora.
In je job als nagelstylist reiken kunst en schoonheid elkaar de hand. Met het certificaat Nagelstylist ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon. De opleiding Nagelstylist bestaat uit de opleidingsonderdelen handverzorging en nagelstyling. Je leert in handverzorging.: nagels knippen, vijlen, reinigen en verzorgen.;

Contacteer ons

Zoeken naar Opleiding nagelstyliste