nagelstudio
Nagelstudio Marjolijn.
Nagelstudio KEYOLA Haaltert.
Verwijderen en verzorgen van gelnagels. KEYOLA is een professionele nagelstudio met een eigen opleidingscenter en groothandel van 300 m 2 met eigen parking! Onze medewerksters zijn professionele dames met een opleiding van nagelstyling, pedicure en esthetiek. Verdeler van NeoNail in de BENELUX.
Schoonheidsstudio Nagelstudio Britt uit Scherpenheuvel.
Voelt licht en natuurlijk aangeeft, een risse open blikis, niet schadelijkbestendig, tegen water. Schoonheidsstudio Nagelstudio Britt is dé place to be in en rond Scherpenheuvel voor prachtig geplaatste kunstnagels, manicure en pedicure maar ook voor diverse lichaamsbehandelingen, gelaatsverzorging, ontharingen, permanente make-up, wimperextensions en zelfs massages.
Home.
CARA Nagel beautystudio. De Algemene Verordening Gegevensbescherming of AVG General Data Protection Regulation of GDPR in het Engels is zoals u waarschijnlijk wel weet een Europese wettelijke regeling in verband met gegevensbescherming en privacy binnen de Europese Unie. Deze verordening wordt van kracht op 25 mei 2018.
nagelstudio-info.be Alle nagelstudio's' in Turnhout op één plek.
Nagelstudio met foto 37. Nagelstudio met website. Nagelstudio met website 14. Vind jouw nagelstudio in de regio. Arendonk Baarle-Nassau Beerse Bladel Dessel Dongen Geel Goirle Herentals Herselt Hoogstraten Kasterlee Lille. Meerhout Merksplas Mol Olen Oostmalle Oud-Turnhout Ravels Retie Rijkevorsel Vorselaar Vosselaar Westerlo Zoersel.
Nagelstudio: bewijs van beroepskennis vereist? Starters.
Starters Advies Bedrijfsmanagement Starten Nagelstudio: bewijs van beroepskennis vereist? Nagelstudio: bewijs van beroepskennis vereist? Er is wettelijk gezien geen beroepskennis meer vereist voor dit beroep. De vereiste beroepskennis werd voor de meeste beroepen afgeschaft met ingang van 1 januari 2018.
Home Nagelstudio Katrien Stroobant.
Welkom bij nagelstudio en Schoonheidssalon katrien. Met meer dan 15 jaar ervaring, heten we je welkom waar we jouw met oog voor detail, persoonlijkheid en professioneel advies een verzorging op maat voorzien. Ons salon is rustgevend stijlvol ingericht waardoor wij u op een warme en persoonlijke manier kunnen benaderen.
Nagelstudio voor gel, gelish's' manicure Hair Beauty Revolution.
Contact / Openingsuren. Wilt u mooie verzorgde nagels dan kan u terecht in onze nagelstudio. Zowel voor gel, gelish als manicure helpen wij u graag verder. Een lang houdende gel van Light Elegance voor de nagels met of zonder verlenging.
Nagelstudio Brecht Nailstyle by Nathalie kunstnagels.
Onze nagelstudio biedt een grote waaier van beauty behandelingen aan, waaronder. Een kijk in ons salon. Onze nagelstudio is gelegen op een boogscheut van het centrum van Sint-Job-int-Goor Brecht en is daardoor ook makkelijk bereikbaar vanuit de buurtgemeentes Brasschaat, Wuustwezel, Schoten en s Gravenwezel.
nagelstudio beau em Brugge UiT in Vlaanderen.
nagelstudio beau em. Beau Em staat in voor de verzorging van uw handen en voeten.Manicure, luxe manicure, gelish, gel, acryl, nail art en verkoop van fantasiejuwelen.Iedereen welkom ook bijt of probleem nagels.Bruid en communicanten formules beschikbaar.Geven van workshops nail art kan hier allemaalVolg de acties en promo's' op www.facebook.com/beauemelieEnkel op afspraak.Gecertificeerde nagelstyliste.

Contacteer ons

Zoeken naar nagelstudio