nagelstyliste
Nagelstylist Encora.
Nagelstylist op 15, jaar: semester 1 en 2: een halve dag per week; semester 3: een volledige dag per week. Lesmomenten: je volgt les in blokken van 3.5 uur, overdag van 8.30 tot 12.10 en/of van 12.50 tot 16.30 uur.
Basisopleiding Nagelstyliste ProNails Belgium.
Wat leer je tijdens de opleiding nagelstyliste? De basisopleiding bestaat uit een boeiende reeks lessen 48h. op verschillende dagen en is bedoeld voor elke beginnende nagelstyliste. Aan het einde van de cursus kan je gelnagels plaatsen als een echte professional.
Kunstnagelstyling SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Wie reeds een opleiding gevolgd heeft op een andere school en zich nog onvoldoende vaardig acht om aan de slag te gaan als nagelstyliste kan onze opleiding volgen en vrijgesteld worden van de basiscursus na een praktijkproef afgelegd te hebben.
Contact Nagelstyliste Nele.
Zelfstandig nagelstylist.
Je kan deze job dan ook makkelijk combineren met een andere job of een gezinsleven. Je kan van thuis uit werken, je aansluiten bij een bestaand schoonheidsinstituut of wellnesscentrum, of op huisbezoek gaan bij je klanten. Voor wie is deze opleiding?
Opleiding Nagelstyliste Wellness Academie.
Dan is de opleiding nagelstyliste helemaal op jouw lijf geschreven. Een niet onbelangrijk detail; als goed opgeleide nagelstyliste heb je altijd werk! Je klanten dienen om de drie tot vier weken terug te komen voor het laten bijwerken van hun gelnagels.

Contacteer ons

Op zoek naar nagelstyliste?