opleiding nagelstyliste
Kunstnagelstyling Syntra AB.
Hieraan wijdt de cursus nagelstyliste 7 sessies. De opleiding bouwt verder op die basis. in 5 sessies kom je voor het eerst in contact met de kunstnagels. In 18 sessies leer je alles over acrylkunstnagels en daarna krijg je 14 sessies over gelkunstnagels.
Aanbod Aanbod Lichaamsverzorging Lichaamsverzorging Nagelstylist Nagelstylist CVO CVO 3 3 Hofsteden. Hofsteden.
Duur van de opleiding. Wil je een totaalopleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je leert volop met acryl en met gel werken, je leert alle methodes om nagels te verlengen en alle mogelijke manieren om kunstnagels met nailart te versieren.
voorschot prive basis opleiding nagelstyliste ohanabeauty.
bancontact, mastercard vooraf over. voorschot prive basis opleiding nagelstyliste. voorschot prive basis opleiding nagelstyliste. voorschot basis opleiding nagelstyliste PRIVE 24793, excl 300 incl ophalen in onze winkel aanvinken bij het afrekenen. Prijs per stuk. Dit product is niet uit voorraad leverbaar.
Schoonheidsspecialist Beringen.
Na het volgen van deze opleiding behaal je het certificaat Gespecialiseerde voetverzorging, in combinatie met bedrijfsbeheer, kan je zelfstandig starten als gespecialiseerde voetverzorgster. In combinatie met de opleiding Aanvullende algemene vorming kan je op een periode van 2 jaar het diploma secundair onderwijs behalen.
Cursus nagelstyliste gelnagels: overzicht van opleidingen.
Wil je een opleiding volgen om nagelstyliste te worden en gelnagels te zetten? Op deze pagina vind je een overzicht van alle cursussen. Deze pagina is in opbouw. Wil je hier een vermelding? Bekijk dan hier de voorwaarden en vul het formulier in.
Opleiding Nagelstyliste Cursus Nagelstyliste als thuisstudie NHA.
In de opleiding Nagelstyliste leer je nagels verzorgen, laktechnieken met de populaire gellak, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: de opleiding Nagelstyliste is dé ideale eerste stap.
Opleiding Nagelstyliste / Magnetic Nail Academy Magnetic Nail Design.
Iedereen die begint met de opleiding nagelstyliste, is verbaasd over de hoeveelheid informatie en de technieken die nodig zijn om nagelstyling volledig te beheersen. De Magnetic Nail Academy biedt een unieke en complete opleiding nagelstyliste die naar eigen wens en vraag is in te delen.
Kunstnagelstyling SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De aankoop van een pakket is NIET VERPLICHT via SYNTRA maar in de klas werkt iedere cursist wel verplicht met hetzelfde merk opgelegd door SYNTRA omdat de cursus hierop geënt is. Na bestelling, betaling en levering worden geen producten noch materialen teruggenomen. Richtprijs pakket Manicure en soak off: 250 euro incl. Richtprijs pakket Gelkunstnagels: 200 euro incl. Richtprijs pakket Acrylkunstnagels: 220 euro incl. Je kan een vrijstelling aanvragen voor iedere module. Hiervoor dien je wel een bewijs te leveren dat je de competenties van die module bezit door een getuigschrift of attest van een erkende onderwijsinstantie voor te leggen. Minimum 18 jaar zijn of 18 jaar worden in de loop van het kalenderjaar dat de opleiding opstart.
Schoonheidsverzorging Sila Westerlo.
Tijdens de opleiding voetverzorging leer je niet enkel op een professionele manier teennagels en voethuid verzorgen, maar ook allerlei voetaandoeningen behandelen. Zoals ingegroeide nagels verzorgen, likdoorns verwijderen, kloven behandelen, e.d. Dit op een stevige theoretische basis van anatomie, farmacologie, ergonomie, productenleer, materiaal en apparaten kennis.
Opleidingen Districos.
Nee Duur: 12u30-17u00. Tijdens deze basis opleiding leer je gediplomeerde schoonheidsspecialiste of nagelstyliste correct en netjes werken met Gelish Soak-Off Gelpolish. Je krijgt de nodige tips en tricks en productkennis om in je salon meteen aan de slag te kunnen!

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding nagelstyliste