beauty nails gent
Beauty Nails Center Brabantdam 24, 9000 Gent, België.
Gezondheid en beauty. Home Beauty Nails Center. Beauty Nails Center. Kunstnagels, Nail Art, Gelnagels. Brabantdam 24, 9000 Gent, België. Tel09: 225 15 55. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Bouw en renovatie. Immo, transport en opslag.
Kunstnagelstyling SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De praktijkleerkracht brengt je alle actuele werkmethodes en technieken bij, zowel voor de gewone nagelverzorging maar vooral voor de speciale nagelbehandelingen. Wat en voor wie? Deze opleiding is een professionele en praktijkgerichte opleiding voor dynamische mensen met feeling voor welzijn, verzorging en beauty.
NYX Professional Makeup Official Site Professional Makeup Beauty Products.
Please turn it on so that you can experience the full capabilities of this site. ONLINE IN-APP ONLY / BUY ANY 2 BEST SELLERS, GET 20% OFF Details. ONLINE IN-APP ONLY / STOCK UP ON ALL YOUR FAVES NOW UP TO 50% OFF Details.
Home De Schoonheidsschool.
DÉ SPECIALIST IN BEAUTY OPLEIDINGEN. De Schoonheidsschool is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is een geregistreerd dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige.
Jay'z' Hair Beauty kapsalon Laat je verwennen in Gent.
Hoornstraat 10 9000 Gent. Vanaf januari zijn we de donderdag open vanaf 9u. Di Woe Donderdag 9-18. DONT FORGET 2 LIKE US ON FACEBOOK. Like ons op FB en win. Check onze Facebook-pagina en WIN WIN WIN. Meer dan 15 jaar ervaring met Extensions.
Nagelstudio Mila.
Maar zelfs in een gewone beauty salon kan een man zich comfortabel voelen. Hiervoor is het noodzakelijk om eerst een blik te werpen op het internet, eens in een beauty salon binnen te gaan vóór de procedure en dan meteen in te schrijven niet telefonisch.
Home Tania Van Sele.
The Beauty Solutions. Graag heet ik u welkom. bij instituut Tania. Mijn doelstelling is om u te behandelen, te verwennen in een sfeervolle en persoonlijke omgeving, om dan met een uitermate goed gevoel het instituut te verlaten. Instituut Tania, gelegen te Wondelgem Gent biedt u sinds 1989 op een professionele manier allerlei medische en schoonheidsbehandelingen aan.
kunstnagels kunstnagels aanbrengen nagelstudio gent.
Jammer genoeg zijn mooie, sterke nagels niet aan iedereen gegund! Om je nagels te verstevigen, om van het nagelbijten af te komen of natuurlijk gewoon om mooie nagels te hebben, kan je bij Style Your Nails gel op je eigen nagels of kunstnagels gelnagels laten aanbrengen op je vingers en/of tenen. Beauty Nails Gent Startpagina Facebook.
Originailz www.originailz.be.
Uw specialist in Nails Beauty. Sint Niklaas 2.0. Nieuw filiaal, Grote Baan 110, Sint-Niklaas. Alle dagen open van 10 tot 19 u en zaterdag tot 18 u. Alle dagen open van 10 tot 20 u en vrijdags tot 21 u. Nieuwe openingsuren vanaf 1/2/20. Maandag, donderdag en vrijdag open van 10 tot 19 u, dinsdag tot 17 u, zaterdag tot 16 u, woensdag en zondag gesloten. Heb je een vraag? Blijf op de hoogte.
3 adresjes voor perfecte nagels.
Professionaliteit en een behandeling op maat staan centraal bij Nail Couture in Antwerpen. Je kan er terecht voor een verzorgende manicure, een medische pedicure, een ontspannende massage en natuurlijk voor mooie nagels. Foto Nail Couture. Bij Nail Couture kan je kiezen voor gelnagels, acrylnagels en gellak. Daarbij wordt uitsluitend met zuurvrije producten, dus het is zeker niet schadelijk voor je nagels. Alle mogelijke behandelingen staan netjes opgelijst op de website met een overzicht van de prijs, dus je kan helemaal zelf bepalen welke behandeling je kiest en hoeveel geld je eraan uitgeeft voor je een afspraak maakt. Love for nails. Ook in hartje Gent kan je terecht voor een professionele nagelbehandeling, en dat bij Love For Nails.

Contacteer ons

Resultaten voor beauty nails gent