beauty salon antwerpen
Elrhode.be Coiffure en Beaut Center in Antwerpen.
verwelkomt U op de vernieuwde website. U kan bij ons terecht voor professionele haar en huidverzorging, pruiken, manicure, pedicure, ontharing en meer, allemaal op 1 adres. Elrhode werkt exclusief met producten van Krastase, L'Oral, Sebastian, Opi en Sothys. U vind ons ook op Facebook.
Home.
Sfeervolle muziek en een warm onthaal maken het geheel af. En wanneer u volledig ontspannen bent, kan u nog even nagenieten op een van de gezellige terrasjes van het Antwerpen Zuid. Wij hopen van harte u weldra te mogen verwelkomen.
Lasertherapy Antwerpen Relax en lasertherapy Antwerpen.
Nu stoppen met roken met behulp van laser. Docent at Beauty and Lifestyle Academy. Op zoek naar een leuk geschenkidee? Verwen iemand met een cadeaubon! Nooit meer waxen, scheren of epileren. Actie: Laserontharing: 5 behandelingen 2 GRATIS. Na 16 jaar 6 dagen op 7 tot uw dienst te zijn hebben we besloten om maandag als extra rustdag in te lassen. Kijk op www.slimnaarantwerpen.be voor de slimste route om tijdig op uw afspraak te geraken. 16 jaar ervaring. etniciteiten en met mannen. onder de 25 jaar. Gelegen in hartje. Antwerpen en krijg 25%.
Madame Pompidou Skincare beauty workshops.
U vindt bij ons het exclusieve huidverbeteringsmerk Dermalogica, en als enige exclusief in Antwerpen het 100% minerale make-up merk Mineralogie. Voor ontharingen werken we met Lycon precision waxing: deze nieuwe manier van waxen, met oorsprong in Australie, is de hele wereld aan het veroveren. Deze ontharingsmethode met minder irritaties en roodheid is zachter voor de huid dan traditionele behandelingen. Het is toepasbaar op haartjes vanaf 1mm. De wax is verrijkt met heerlijk geurende essentiele olien. Ook kan u bij ons exclusief terecht voor de sugaring ontharings methode, minder pijnlijk voor de echt zeer gevoelige huid. Voor de manicure en pedicure werken we met Alessandro International een Duits hoogstaand merk gespecialiseerd in hand en nagelverzorging. Download onze prijslijst. VRAAG NAAR ONZE CADEAUBON. skincare beauty workshops.
Kings Queens Beauty with a royal touch.
Who We Are Our code is not to be big but to be special. Kings Queens, een gezellig schoonheidssalon gelegen aan de Diksmuidelaan te Lodewijk Van Berckenlaan. Een plaats waar u persoonlijk wordt ontvangen door een professionele schoonheidsspecialiste geadviseerd in overeenstemming met uw wensen.
FRESH FACE Schoonheidssalon Antwerpen.
Nieuw beauty adresje in Antwerpen Gezichtsbehandelingen op maat, intensieve acné behandelingen, slow-aging behandelingen so much more! Thanks to Tatianas advice and Jan Marini product recommendations, which I have been following thoroughly, I have been able to solve skin problems on my face.
Tara Beauty Salon, Complete kappersbehandeling: bespaar 50% in Antwerpen via Social Deal.
Bel: 011 / 96 07 39 of WhatsApp met: 011 96 07 39. Tara Beauty Salon. Antwerpen Lange Zavelstraat 53 Routebeschrijving. Laat jezelf knippen door een professionele kapster bij Tara Beauty Salon. In een sfeervolle zaak met een warme ambiance worden jouw haren met expertise verzorgd.
Home Nuovi Inizi Schoonheidssalon Kontich Antwerpen.
2013 2018 by NUOVI INIZI Kontich Antwerpen Ondernemingsnr: 0790.037.680. Privacybeleid van Nuovi Inizi All rights reserved. Proudly created by IBS. Abonneer je hier op onze nieuwsbrief. Lees dit zeer aandachtig! Door je te abonneren bevestig je uitdrukkelijk uw akkoord over ons Privacybeleid dat u hier kan lezen en geeft u uw toestemming om in de toekomst onze nieuwsbrieven te willen ontvangen.
De beste beautyadresjes in Antwerpen ELLE.be.
Met heel toegankelijke merken als Diptyque en Byredo, maar ook aparte en excentrieke geuren zoals Absinth van Nasomatto of de complexe parfums van Neela Vermeire. De fantastische verzorgingslijn van Pure Attitude staat ook in de rekken. ADRES: Steenhouwersvest 28, 2000 Antwerpen. PURE NAILS BEAUTY.
Schoonheidssalon ChiaraBeauty 2500 Lier Antwerpen.
UW SCHOONHEIDSSALON IN LIER. Mijn naam is Chiara Bodart uw schoonheidsspecialiste in Lier! U kan bij mij terecht voor persoonlijke behandelingen en verzorgingen, met het oog op kwaliteit. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in wimperextensions, lashlifts, gelnagels, gelpolish, manicure, pedicure, ontharingen en meer!

Contacteer ons

Op zoek naar beauty salon antwerpen?