nagelstudio antwerpen zuid
Promoties Antwerpen Color Hair Art.
Praktijkruimte voor Zelfstandig Nagelstylist te huur in Antwerpen zuid. Zou u graag werken als een zelfstandig nagelstyliste maar schrikt de investering u af? Vind jij het leuk om je eigen klanten te bedienen? Ben jij creatief, doelgericht, sociaal en representatief?
Studio Zenin.
Een persoonlijke aanpak en een gezellige babbel zijn mijn handelsmerk. De studio is gelegen in de Kloosterstraat op het trendy Antwerpen Zuid. Ik werk enkel op afspraak. Ik werk met de producten van AHAVA, dat betekent liefde in het Hebreeuws.
NAIL'D' IT Nagelstudio.
LET YOUR NAILS DO THE SPARKLING. Op een heel makkelijke manier uw afspraak boeken via facebook, klik op onderstaande link. NAIL'D' IT NAGELSTUDIO. Augustijnenlei 32a 2580 Putte. Find on Google Map. 09u tot 18u. 09u tot 18u. 09u tot 18u.
Mani-Pedi Brussel: Bespaar tot 70% bij Groupon. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half icon. icon-trending icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-full icon. icon-half icon. icon-tr
Laat je voeten of handen onder handen nemen met een manicure of pedicure en een kleurtje op je nagels om het af te maken. Avenue Houzeau/Houzeaulaan 64, Uccle/Ukkel 5.3 km. 1999, 1999, from 1599., Promotie Eindigt op 27/07. Manicure in Brussel. Nagelstudio in Antwerpen. Nagelstudio in Brussel.
Elrhode.be Coiffure en Beaut Center in Antwerpen.
verwelkomt U op de vernieuwde website. U kan bij ons terecht voor professionele haar en huidverzorging, pruiken, manicure, pedicure, ontharing en meer, allemaal op 1 adres. Elrhode werkt exclusief met producten van Krastase, L'Oral, Sebastian, Opi en Sothys. U vind ons ook op Facebook.
Pedicure Verzorgingspraktijk Curam Deurne/Antwerpen.
eerste afspraak met intake 45min 15 min. Bijkomende 15 min. voetbad Dead Sea salt scrub Dead Sea mud basis pedicure massage. Gellak op de teennagels. gellak op de tenen aansluitend aan basis of uitgebreide pedicure. Gellak op teennagels. zonder pedicure, enkel met opfrissen van de nagel. aanvullend aan basis of uitgebreide pedicure. Gespecialiseerde technieken: enkelvoudige behandeling. Orthese p/st klein. Orthese p/st middel. Orthese p/st groot. Fleecy web verband. Acties en promoties. Gelaatsverzorging en huidverbetering. AHAVA lichaamsbehandelingen en massages. Lomi Lomi massage. manicure en nagelstyling. Startpagina Verzorgingspraktijk Curam. Verzorgingspraktijk Curam massage, welzijn en uiterlijke verzorging Behandelingen in Deurne bij Antwerpen.
beautycarekim.be.
Bovenop thuisverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam, badproducten, parfums en make-up in de verkoop., is er ook een gamma aan trendy juwelen en handtassen verkrijgbaar. gediplomeerd" schoonheidsspecialiste / nagelstyliste / visagiste." Beauty Care Kim Kwadestraat-Zuid 11 9402 Meerbeke België 0476 92 68 16 info@beautycarekim.be www.beautycarekim.be.
ProNails Opleiding Nagelstyliste ProNails Belgium.
Kiezen voor ProNails, dat is kiezen voor producten van topkwaliteit en kunnen vertrouwen op een bedrijf dat voor 100% achter je staat. We helpen je graag op weg met het uitkiezen van de materialen die bij jouw werkwijze passen en staan je met raad en daad bij als het over je nagelstudio gaat.
gelnagels Antwerpen.
Nail National is een nagelstudio in Antwerpen. Je kan hier terecht voor zowel gelnagels, als voor Chellak, manicure en pedicure. Ook Minx stickertjes kan je hier laten zetten, dat zijn kleurrijke stickertjes die tot 3 weken op je nagels kunnen blijven zitten.
Privé sauna's' in Antwerpen privesauna zoeken.
Door onze jaren lange ervaring verwent Saunacenter al Uw zintuigen met de modernste saunatechnieken, en dit conform de wetgeving. In alle privacy en op een verantwoordelijk manier, baden in luxe en klasse aan een relaxte prijs. Antwerpen The Wellness Room. Welkom in the Wellness Room, uw Privé sauna, Massagesalon en Schoonheidssalon in Antwerpen Zuid!

Contacteer ons

Zoeken naar nagelstudio antwerpen zuid