antwerpen nagelstudio
Opleiding Gelnagels Professional Nagelstyliste Beauty Lifestyle Academy.
Dan zijn er mogelijkheden genoeg om aan de slag te gaan in een bestaande nagelstudio of wellnesscentrum. Klanten laten om de twee à drie weken hun nagels terug bijwerken, waardoor je als goede nagelstyliste zeer gemakkelijk een vast klantenbestand kan opbouwen. Om dit klantenbestand te behouden dien je uiteraard degelijk opgeleid te zijn. De Beauty and Lifestyle Academy biedt jou een assortiment van zeer kwalitatieve en praktijkgerichte opleidingen. Na het volgen van één van onze cursussen kan je vol vertrouwen aan de slag als nagelstyliste in hoofd of bijberoep. Gelnagels zijn de meest voorkomende vorm van kunstnagels. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, comfortabel voor de klant, zeer sterk en dienen maar om de drie à vier weken te worden bijgewerkt. Het behoeft daarom geen verrassing dat zeer veel vrouwen opteren voor een set gelnagels om elke dag verzorgd en stijlvol te zijn. Professional Nagelstyliste Gelnagels. 04 februari 2019 Dag nieuw. 11 maart 2019 Avond nieuw. Antwerpen, Lange Nieuwstraat.
Schoonheidssalon Wilrijk en Aartselaar Beauty Lounge Antwerpen.
Welkom bij Beauty Lounge Antwerpen. Schoonheidssalon in Wilrijk en Aartselaar. Beauty begins the moment you. decide to be yourself. Welkom in ons schoonheidsinstituut met een groot aanbod aan behandelingen. In Wilrijk zijn we begonnen in 2001 en Aartselaar heeft 5 jaar later zijn deuren geopend.
3 adresjes voor perfecte nagels.
Professionaliteit en een behandeling op maat staan centraal bij Nail Couture in Antwerpen. Je kan er terecht voor een verzorgende manicure, een medische pedicure, een ontspannende massage en natuurlijk voor mooie nagels. Foto Nail Couture. Bij Nail Couture kan je kiezen voor gelnagels, acrylnagels en gellak. Daarbij wordt uitsluitend met zuurvrije producten, dus het is zeker niet schadelijk voor je nagels. Alle mogelijke behandelingen staan netjes opgelijst op de website met een overzicht van de prijs, dus je kan helemaal zelf bepalen welke behandeling je kiest en hoeveel geld je eraan uitgeeft voor je een afspraak maakt. Love for nails. Ook in hartje Gent kan je terecht voor een professionele nagelbehandeling, en dat bij Love For Nails. De Instagram-pagina van deze nagelstudio staat helemaal vol met kiekjes van stuk voor stuk prachtige nagels, dus je krijgt hier zeker waar voor je geld.
Blitznails: nagelstudio.
Kijk op deze site voor meer informatie of neem contact op voor een gratis advies over de mogelijkheden voor uw nagels. Blitz Nails KD Management Services BVBA Italilei 112 2000 Antwerpen 0485/117 060 ond.nr. BE 0447.927.093 RPR Antwerpen. Design: AccoTax Team.
Home JNails Beauty.
Gewoon weg de beste nailstudio in Antwerpen. Proper, kwaliteit, professioneel en niet te vergeten een Top, Knap eigenares die u altijd ontvangt met een leuke lach. Meer moet je toch niet hebben! Copyright 2015 JNails Beauty, Hosted and Managed by Eazyhosting.
Nagelstudio Zohra Nails Gelish van Harmony Apache Nails Antwerpen.
Zij runt al vele jaren een eigen opleidingscentrum en groothandel in nagelproducten. Daarnaast is zij vaste deelneemster aan het Belgisch Kampioenschap alsook internationaal aan Nailympics. Kies voor een set kunstnagels bij Zohra Nails dat met gericht advies u gegarandeerd een perfect set nagels bezorgt!
Nuance Schoonheidssalon Mortsel Antwerpen Tel: 32 34599.
Deze zachte, maar toch intensieve verzorging gaat de jonge huid volledig reinigen tot in de diepte zonder aggresief in te werken. De 100% natuurlijke Shiseido WASO producten gaan uw huid ontspannen en verzorgen, wat ze zeker kan gebruiken na alle examen-stress!
nagelstudio Antwerpen.
Nail National is een nagelstudio in Antwerpen. Je kan hier terecht voor zowel gelnagels, als voor Chellak, manicure en pedicure. Ook Minx stickertjes kan je hier laten zetten, dat zijn kleurrijke stickertjes die tot 3 weken op je nagels kunnen blijven zitten.
Home Jungle Nails-Groothandel.
Blijf op de hoogte Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief op onze website en volg ons op Facebook, waar we je regelmatig helpen met nieuwe nuttige ideeën en kortingen. Wil je steeds op de hoogte blijven vul dan even snel uw gegevens in!
Nagelstudio Berchem 1207.be.
Nagelstudio in Berchem. Herentalsebaan 457, 2100 DeurneAntwerpen. Curam verzorgingspraktijk: massage, welzijn en uiterlijke verzorging. Manicure, nagelstyling, gelaat, ontharen, medische pedicure. Dascottelei 116 A, 2100 DeurneAntwerpen. Korte oplossingsgerichte Therapie Luin. Van Eycklei 39, 2018 Antwerpen. Melis Stokelaan 1, 2050 Antwerpen. The Body Shop.

Contacteer ons

Op zoek naar antwerpen nagelstudio?