opleiding nagelstyliste antwerpen
Gelnagels laten zetten in de provincie Antwerpen.
Op deze pagina vind je een overzicht van alle gelnagel nagelstylistes en nagelstudios in de provincie Antwerpen. Klik op de naam van een nagelstyliste om detailinformatie te bekijken. Je vindt ook telkens of de nagelstyliste aan huis komt, of werkt in een eigen studio.
Opleiding gelnagels Beauty Gezondheid 2dehands.be.
5 mei 2019 1824: Antwerpen Ekeren. volledige set voor gelnagels. Van aeken Kevin. na stop zetting activiteit alles voor gelnagels te kunnen plaatsen led lamp plooitafel afzuiging veel kleurgels papieren opleiding. van a tot. 25 april 2019 2052: Beveren Beveren-Waas.
Opleidingen Body Nail Center.
Met een opleiding bij Body Nail center zit u op rozen om het als toekomstige nagelstyliste te. Door de opleiding met de beste kwaliteitsproducten te volgen leer je het vak nagelstylisme op een vlotte, aangename manier en door deze kwaliteit aan te bieden zal je gaandeweg een tevreden en blijvend klantenbestand kunnen opbouwen.
Opleiding Gelnagels De Schoonheidsschool.
Als" een cursist zich na een opleiding heeft ontpopt tot een nagelstyliste die het vak eer zal aandoen, zweef ik op wolkjes" zegt Anita nog. Schoonheidsspecialiste Cindy Buelens volgde zelf de opleiding Nagelstyling aan De Schoonheidsschool. Vandaag is ze niet langer cursiste.
Kunstnagelstyling SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De tijd van broze nagels, nagels die gemakkelijk afbreken of afgebeten nagels is voorgoed voorbij! De nagelstyliste brengt dé oplossing op maat voor iedere klant! Deze opleiding zorgt ervoor dat je de verschillende technieken onder professionele begeleiding kunt aanleren en inoefenen. De praktijkleerkracht brengt je alle actuele werkmethodes en technieken bij, zowel voor de gewone nagelverzorging maar vooral voor de speciale nagelbehandelingen. Wat en voor wie? Deze opleiding is een professionele en praktijkgerichte opleiding voor dynamische mensen met feeling voor welzijn, verzorging en beauty. Een goede nagelstylist is begaan met het uiterlijk voorkomen van de klant. De stylist luistert naar de wensen van de klant en geeft professioneel advies aangaande nagelverzorging en gebruik van verzorgende producten voor huid en nagel. Tevens wordt de klant aangemoedigd de handzorg thuis verder te zetten met de verkoop van geschikte producten en cosmetica zoals nagelriemolie, handcrème tegen droge huid, vijltjes.,
Cursus De Schoonheidsschool.
Als" een cursist zich na een opleiding heeft ontpopt tot een nagelstyliste die het vak eer zal aandoen, zweef ik op wolkjes" zegt Anita nog. Schoonheidsspecialiste Cindy Buelens volgde zelf de opleiding Nagelstyling aan De Schoonheidsschool. Vandaag is ze niet langer cursiste.
Intermedi groothandel online shop opleidingen workshops nailstyling, beauty, pedicure, esthetiek, meubels schoonheidsspecialistes.
Intermedi is een groothandel, webshop en opleidingscentrum voor studenten, oud-studenten en professionelen uit de schoonheidszorg, pedicure, podologie, nagelsector en verzorgende sectoren. Wij verdelen behandelzetels, freesapparaten, nagelproducten, pedicureproducten, massagetafels, kortom alles wat je nodig hebt voor je schoonheidssalon, nagelsalon, pedicurepraktijk of verzorgende diensten!
LEGANNAILS.
Verkrijgbaar in de stijlen Naturel, Volledige kleur en French Manicure. Nailart is het versieren van de nagel met bijvoorbeeld glitters, stickertjes, stempeltjes, steentjes. Wij kunnen meestal in overleg tot een mooi ontwerp komen. Groothandel: Alle materiaal voor de kwaliteits én prijsbewuste nagelstyliste. Legan Nails is officieel verdeler van de merken Nail Creation, G'Lac, Gelosophy en IBD.
Cursus Nagelstyling Thuiscursus.NL.
Gelnagels op de juiste manier kunnen plaatsen en verzorgen. Gelnagels correct bijwerken zodat ze zo goed als nieuw lijken. Aan de slag als nagelstylist in een nagelstudio. Nagelstyliste, een beroep met toekomst! Je eigen nagels professioneel stylen? Een professionele manicure uit kunnen voeren? Schrijf je dan nu in voor onze professionele opleiding tot Nagelstylist!
Jungle Nails Merksem Antwerpen Nagelstudio Groothandel nagelstyliste Opleiding Gellak Acrylnagels.
2170 Merksem Antwerpen. Vandaag 10.00 17.00. Trefwoorden: Groothandel nagelstyliste, Opleiding nagelstyliste, Gellak, Acrylnagels, French manicure, Workshops. Rubrieken: Nagelstudio, Groothandel. kennis van onze privacy verklaring. Doel van de gegevensverwerking.: Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding nagelstyliste antwerpen