perfect nails antwerpen
Perfect Nails Antwerpen Nagelstudio Facebook.
Laurence Van Steen is bij Perfect Nails. 16 januari Antwerpen. Ik zoek een model voor deze vrijdag 19/01 om 11u voor acryl nagels op mijn stage Perfect Nails in Antwerpen. Delen mag zeker. San Van Havere heeft ingecheckt bij Perfect Nails.
Perfect Nails-harsnagels, gelnagels, acrylnagels, nagelstudio, manicure, Shellac Antwerpen, RooseveltpleinCentraal, stationKeyserlei.,
ook gelnagels Shellac" worden geplaatst op een uiterst professionele manier. Ondertussen groeide de nagelstudio uit tot een begrip in Antwerpen. Sterren als The Pointer Sister en Rihanna deden een beroep op haar perfect nails voor hun optreden in het Sportpaleis.
Perfect Nails, Antwerpen Tel: 032335. Nagelstudio's' goudengids.be.
Maak een afspraak en laat je handen verzorgen! Perfect Nails heeft al 26 jaar ervaring in het aanbrengen en verfraaien van kunstnagels. Nancy Doms, zaakvoerder van Perfect Nails koos voor een locatie in centrum Antwerpen, aan de Keyserlei, dicht bij het Rooseveltplaats en het centraal station.
Perfect Nails in Antwerpen, Quellinstraat 13, telefoon: 03/233 met openingsuren Nagelstudio's.'
Uw zaak gratis aanmelden. Vind een handelaar in Antwerpen. Andere belangrijke handelaars. Quellinstraat 13 2040 Antwerpen. Klik voor telefoon Telefoon: 03/233 50 97. Nagelstudio's' in Antwerpen. De openingsuren kunnen afwijken door.: Pinkstermaandag op 21/05. Pinksteren op 20/05. Ma andag 21/05.
3 adresjes voor perfecte nagels.
Professionaliteit en een behandeling op maat staan centraal bij Nail Couture in Antwerpen. Je kan er terecht voor een verzorgende manicure, een medische pedicure, een ontspannende massage en natuurlijk voor mooie nagels. Foto Nail Couture. Bij Nail Couture kan je kiezen voor gelnagels, acrylnagels en gellak. Daarbij wordt uitsluitend met zuurvrije producten, dus het is zeker niet schadelijk voor je nagels. Alle mogelijke behandelingen staan netjes opgelijst op de website met een overzicht van de prijs, dus je kan helemaal zelf bepalen welke behandeling je kiest en hoeveel geld je eraan uitgeeft voor je een afspraak maakt. Love for nails.
Perfect Nails Manicure Nagelsalon 2018 Antwerpen.
Eigenaar van dit bedrijf? Quellinstraat 13, 2018 Antwerpen, Belgiƫ 32 3 233 50 97 www.perfectnails-1.info/. Perfect Nails biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.

Contacteer ons

Resultaten voor perfect nails antwerpen