beauty academy antwerpen
Beauty Lifestyle Academy.
Beauty and Lifestyle Academy. Droom je van een job in de beauty en Lifestyle branche? Dan bieden wij jou de beste opleidingen aan om die droom waar te maken. Maak je keuze uit ons ruime aanbod en start vandaag aan je toekomstplannen! Lange Nieuwstraat 40. Antwerpen, 2000 Tel.:
Home De Schoonheidsschool.
Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro. 6 CAMPUSSEN en 10 LESPLAATSEN. Onze zes eigen campussen zijn gelegen in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en zijn zeer modern en hygiënisch. Ideaal voor beauty en wellnessopleidingen!
Nieuwe school van Lesley-Ann Poppe blijft dubbel zolang open Het Nieuwsblad.
12/09/2016 om 1230: door flb Print Corrigeer. Met succes verlengd: nog voor de eerste les er van start is gegaan, is de openingstermijn van de Beauty Academy van Lesley-Ann Poppe en haar vriend Kevin Lebreton al uitgebreid. De school blijft in plaats van vijf nu tien maanden open. Hoewel de Beauty Academy Antwerpen pas volgende week opengaat, is het meteen al een voltreffer voor Lesley-Ann Poppe en haar vriend Kevin.
Lesley-Ann De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool van Lesley-Ann Poppe slaagde er in om niemand minder dan Pamela Anderson uit te nodigen in haar campus in Antwerpen. Pamela woonde een aantal workshops bij, en nam ook actief deel aan de lessen. Zij leerde vanuit haar beauty, wellness en fashion-ervaring de studenten ook tips en tricks aan.
Beauty Lifestyle Academy.
In januari 2018 openen we in de Lange Nieuwstraat in Antwerpen een gloednieuwe vestigin. Opendeurdag Beauty And Lifestyle Academy van Lesley Ann Poppe te Antwerpen Meir 24. Beauty and Lifestyle Academy Opendeurdag-Superstunt! Schrijf in voor de opleiding Allro. Onze eerste 150 leerlingen: beautyandlifestyleacademy.
beauty perfect nails antwerpen beauty academy antwerpen.
Schoonheidsspecialiste Lesley-Ann Poppe heeft gisterenavond haar eigen Beauty and Lifestyle Academy geopend op de Meir. Lesley-Ann Poppe droomt van uitbreiding Beauty Academy YouTube. Zondag was er een opendeur van de Beauty Academy van Lesley-Ann Poppe aan de Meir in Antwerpen.
Beauty and Lifestyle Academy Startpagina Facebook.
Contact Beauty and Lifestyle Academy on Messenger. Gaat open om 900.: Plaatsen Antwerpen Beauty and Lifestyle Academy. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Beauty and Lifestyle Academy. Check onze nieuwe opleidingen op onze website.
Lesley-Ann Poppe droomt van uitbreiding Beauty Academy YouTube.
Zondag was er een opendeur van de Beauty Academy van Lesley-Ann Poppe aan de Meir in Antwerpen. Vanaf midden september zullen onder andere Inge Moerenhout, Jessy en Kelly Pfaff er diverse cursussen geven. De nieuwe school van de ondertussen 7 maanden zwangere Lesley-Ann is een groot succes.
Foute advertering/onvolledige info op website Klacht over Beauty And Lifestyle Academy via Test-Aankoop.
BENJAMIN B Aan Beauty And Lifestyle Academy. 07 feb 2017. Ik wil er ook bij toevoegen dat ik het geen enkel probleem zou gevonden hebben om de cursus gevorderden bij te voeren, indien het telefoongesprek goed zou verlopen geweest zijn.

Contacteer ons

Op zoek naar beauty academy antwerpen?