beauty academy antwerpen
Lesley-Ann Poppe heeft al 150 nieuwe leerlingen Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Op korte tijd wist de Beauty Academy niet minder dan 150 cursisten aan te trekken. Een onverhoopt succes, zegt Poppe. Aanvankelijk mikten we op een honderdtal inschrijvingen, maar door de grote toeloop moeten we overwegen om ons contract op de Meir te verlengen. Normaal zouden we hier maar vijf maanden blijven, maar mogelijk komen er daar nog drie bij. Op termijn reiken de ambities van Poppe nog een eind verder. Als dit concept blijft aanslaan, gaan we voor academies in alle grote Vlaamse steden, zegt ze. Maar Antwerpen blijft uiteraard onze thuisstad.
Wellness Academie Erkend opleidingscentrum in Wellness Beauty.
Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en bijscholingen duizenden cursisten per jaar vanuit België, Nederland en daarbuiten.
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
Vind je opleiding Syntra AB.
Of kies jouw vakgebied. Over Beauty en wellness. Beauty en make-up. Ontdek alle opleidingen in de sector Beauty en wellness. Vakmanschap in de bouwsector gaat over bouwtechnieken, duurzaamheid, energie, installatie en afwerking, maar ook over hoe je een bouwbedrijf runt.
BEAUTY: Aveda instituut Mo'na' opent nu ook een zaak in Antwerpen.
Ook de make-uptrainingen gebeuren door bekende artiesten als Paul Benjamin. Om de twee jaar trekt het volledige team naar het buitenland voor de master jam workshop van de Aveda Advanced Academy en het Aveda Congress in Minneapolis. Maar ook tussendoor vinden er steeds verschillende trainingen plaats. Mona Antwerpen, Wijngaardstraat 12, alle dagen open behalve op zondag en maandag tussen 10.00u en 18.00u. Op donderdag is er ook een laat avond service tot 20.00u. Afspraken kunnen online geboekt worden via www.mona.salon. Telefonisch kan je terecht op het nummer 03/322 61 71. Parkeren kan in de nabijgelegen Parking Groenplaats Indigo. Bij het verlaten van het salon krijg je een betaalticket mee voor gratis één uur parkeren. Volg Marie Claire op Facebook et Instagram om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends inzake beauty, cultuur, lifestyle, food en nog veel meer.
Het ondernemersbloed van stylist Jani Kazaltzis Made in Antwerpen.
Intussen werkt Jani aan zijn team met vaste lesgevers die hij heeft geselecteerd en persoonlijk opleidt in zijn filosofie op personal styling en beauty make up. Prijskaartje voor elke opleiding is 2 200 EUR. Deelnemers kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. In afwachting van de twee basisopleidingen is Jani-Academy al van start gegaan met dagmodules. Deze workshops richten zich tot een breder publiek. Je maakt er op een toffe en speelse manier kennis met de wereld van styling en make-up, zegt Jani heel enthousiast. De cursussen vinden plaats in Artesis Plantijn Hogeschool Campus Spoor Noord en de workshops in de Skin Academy in Antwerpen.
beauty, styling en make-up studio België.
Masterclass ImagoStyling STH Academy Nederland. Masterclass Mannenstyling STH Academy Nederland. Masterclass Kleurstyling STH Academy Nederland. Nagelstyling Gwenaëlle Lys Vlezenbeek. Beauty Essentials MUD Gent / Airbrush Make-Up MUD Gent / Bridal Make-Up MUD Gent / Studio Make-Up MUD Antwerpen / High Fashion Make-Up MUD Antwerpen.
Beauty and Lifestyle Academy Startpagina Facebook.
Plaatsen Antwerpen Beauty and Lifestyle Academy. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Beauty and Lifestyle Academy heeft de omslagfoto bijgewerkt. 21 maart om 0533.: Beauty and Lifestyle Academy.
Opleidingen in Beauty Fashion Wellness De Schoonheidsschool.
https//t.co/vhGx3voMiH: deschoonheidsschool photoshoot beauty fashion school colour https//t.co/9U4hfdNUfl.: Jan 26, 2017. Schrijf in op onze online opendeur 28-01 https//t.co/vhGx3v7br9: https//t.co/FVLbII2h9X.: Jan 24, 2017. Schrijf in op onze online opendeur 28-01 https//t.co/vhGx3voMiH: https//t.co/tlsCz0XQoG.: Jan 24, 2017. Volg ons op Facebook. Erkenningen, certifiëringen en registraties. Recht op privacy. Schoonheidsschool VZW Alle rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer: 0892.908.160 Registratienummer: DV.O200500.
Lesley-Ann Poppe droomt van uitbreiding Beauty Academy YouTube.
Zondag was er een opendeur van de Beauty Academy van Lesley-Ann Poppe aan de Meir in Antwerpen. Vanaf midden september zullen onder andere Inge Moerenhout, Jessy en Kelly Pfaff er diverse cursussen geven. De nieuwe school van de ondertussen 7 maanden zwangere Lesley-Ann is een groot succes.

Contacteer ons

Op zoek naar beauty academy antwerpen?