beauty academy antwerpen
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
Lesley-Ann Poppe heeft al 150 nieuwe leerlingen Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Op korte tijd wist de Beauty Academy niet minder dan 150 cursisten aan te trekken. Een onverhoopt succes, zegt Poppe. Aanvankelijk mikten we op een honderdtal inschrijvingen, maar door de grote toeloop moeten we overwegen om ons contract op de Meir te verlengen. Normaal zouden we hier maar vijf maanden blijven, maar mogelijk komen er daar nog drie bij. Op termijn reiken de ambities van Poppe nog een eind verder. Als dit concept blijft aanslaan, gaan we voor academies in alle grote Vlaamse steden, zegt ze. Maar Antwerpen blijft uiteraard onze thuisstad.
Wellness Academie Erkend opleidingscentrum in Wellness Beauty.
Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en bijscholingen duizenden cursisten per jaar vanuit België, Nederland en daarbuiten.
Lesley-Ann Poppe Webshop en groothandel voor beauty producten, nagelstyling, gelnagels, pedicure, wimperextensions, wimperlifting, henna brows, skincare, verzorgingsproducten, ontharingsproducten, wenkbrauwstyling, lashextensions, browstyling.
Omdat we het belang van onze klanten steeds op de eerste plaats zetten, hebben we onze openingsuren en dagen aangepast aan de momenten waarop jij vrij bent. Lange Nieuwstraat 40 te 2000 Antwerpen. Openingstijden: elke dag 7/7 tussen 09.00 en 17.00 uur. Bomastraat 14 te 9000 Gent. Openingstijden: zaterdag, zondag en maandag tussen 09.00 en 17.00 uur. of in Hasselt! Sint-Truidersteenweg 14 te 3500 Hasselt. Openingstijden: zaterdag en zondag tussen 09.00 en 17.00 uur. We bieden je in eerste instantie de juiste materialen en producten aan, maar daarnaast begeleiden we je ook bij het juiste gebruik ervan. Een degelijke en zeer praktijkgerichte opleiding hoort daarbij en is essentieel om succesvol te zijn als professional. Hiervoor werken we samen met de Beauty and Lifestyle Academy. Bij deze erkende opleidingsverstrekker kan je kiezen uit meer dan 100 verschillende opleidingen, die perfect aansluiten bij je aangekochte materiaal en je professionele doeleinden. Dit voor zowel beginners als gevorderden.
Vind je opleiding Syntra AB.
Of kies jouw vakgebied. Over Beauty en wellness. Beauty en make-up. Ontdek alle opleidingen in de sector Beauty en wellness. Vakmanschap in de bouwsector gaat over bouwtechnieken, duurzaamheid, energie, installatie en afwerking, maar ook over hoe je een bouwbedrijf runt.
BEAUTY: Aveda instituut Mo'na' opent nu ook een zaak in Antwerpen.
Ook de make-uptrainingen gebeuren door bekende artiesten als Paul Benjamin. Om de twee jaar trekt het volledige team naar het buitenland voor de master jam workshop van de Aveda Advanced Academy en het Aveda Congress in Minneapolis. Maar ook tussendoor vinden er steeds verschillende trainingen plaats. Mona Antwerpen, Wijngaardstraat 12, alle dagen open behalve op zondag en maandag tussen 10.00u en 18.00u. Op donderdag is er ook een laat avond service tot 20.00u. Afspraken kunnen online geboekt worden via www.mona.salon. Telefonisch kan je terecht op het nummer 03/322 61 71. Parkeren kan in de nabijgelegen Parking Groenplaats Indigo. Bij het verlaten van het salon krijg je een betaalticket mee voor gratis één uur parkeren. Volg Marie Claire op Facebook et Instagram om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends inzake beauty, cultuur, lifestyle, food en nog veel meer.
Het ondernemersbloed van stylist Jani Kazaltzis Made in Antwerpen.
Intussen werkt Jani aan zijn team met vaste lesgevers die hij heeft geselecteerd en persoonlijk opleidt in zijn filosofie op personal styling en beauty make up. Prijskaartje voor elke opleiding is 2 200 EUR. Deelnemers kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. In afwachting van de twee basisopleidingen is Jani-Academy al van start gegaan met dagmodules. Deze workshops richten zich tot een breder publiek. Je maakt er op een toffe en speelse manier kennis met de wereld van styling en make-up, zegt Jani heel enthousiast. De cursussen vinden plaats in Artesis Plantijn Hogeschool Campus Spoor Noord en de workshops in de Skin Academy in Antwerpen.
beauty, styling en make-up studio België.
Masterclass ImagoStyling STH Academy Nederland. Masterclass Mannenstyling STH Academy Nederland. Masterclass Kleurstyling STH Academy Nederland. Nagelstyling Gwenaëlle Lys Vlezenbeek. Beauty Essentials MUD Gent / Airbrush Make-Up MUD Gent / Bridal Make-Up MUD Gent / Studio Make-Up MUD Antwerpen / High Fashion Make-Up MUD Antwerpen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Opleidingen in Beauty Fashion Wellness De Schoonheidsschool.
https//t.co/vhGx3voMiH: deschoonheidsschool photoshoot beauty fashion school colour https//t.co/9U4hfdNUfl.: Jan 26, 2017. Schrijf in op onze online opendeur 28-01 https//t.co/vhGx3v7br9: https//t.co/FVLbII2h9X.: Jan 24, 2017. Schrijf in op onze online opendeur 28-01 https//t.co/vhGx3voMiH: https//t.co/tlsCz0XQoG.: Jan 24, 2017. Volg ons op Facebook. Erkenningen, certifiëringen en registraties. Recht op privacy. Schoonheidsschool VZW Alle rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer: 0892.908.160 Registratienummer: DV.O200500.

Contacteer ons

Zoeken naar beauty academy antwerpen