beauty academy antwerpen
beauty, styling en make-up studio België.
Beauty Essentials MUD Gent / Airbrush Make-Up MUD Gent / Bridal Make-Up MUD Gent / Studio Make-Up MUD Antwerpen / High Fashion Make-Up MUD Antwerpen. Hair Essentials MUD Gent. Schoonheidsspecialiste Wellness Academy Antonella Ventrone. Natural Face Lifting Therapeute Inge Deceuninck.
Beauty Beauty Medical Lifestyle Academy. Academy.
Beauty and Lifestyle Academy. Droom je van een job in de beauty en Lifestyle branche? Dan bieden wij jou de beste opleidingen aan om die droom waar te maken. Maak je keuze uit ons ruime aanbod en start vandaag aan je toekomstplannen! Lange Nieuwstraat 40. Antwerpen, 2000 Tel.:
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Agenda Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
Het cv van Lesley-Ann Poppe Vacature.com.
Burgerlijke staat: gehuwd met Benjamin Ruyters, moeder van zoontje Benjamin Jr. Samen met haar man Benjamin richt Lesley-Ann in 2004 een beauty en welness school op: de Schoonheidsschool. De school kreeg in de loop der jaren vestigingen in Antwerpen, Hasselt en Genk.
Wellness Academie Erkend opleidingscentrum in Wellness Beauty.
Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en bijscholingen duizenden cursisten per jaar vanuit België, Nederland en daarbuiten.
Lesley-Ann Poppe Webshop en groothandel voor beauty producten, nagelstyling, gelnagels, pedicure, wimperextensions, wimperlifting, henna brows, skincare, verzorgingsproducten, ontharingsproducten, wenkbrauwstyling, lashextensions, browstyling.
Je wil professioneel starten in de beauty-branche. Maak dan een zakelijk account aan en ontdek ons assortiment producten, materialen en apparatuur voor professionals! Geniet ook van volumekortingen, hoe groter het aantal is dat je aankoopt van een product, hoe meer korting je krijgt.
Vind je opleiding Syntra AB.
Of kies jouw vakgebied. Over Beauty en wellness. Beauty en make-up. Ontdek alle opleidingen in de sector Beauty en wellness. Vakmanschap in de bouwsector gaat over bouwtechnieken, duurzaamheid, energie, installatie en afwerking, maar ook over hoe je een bouwbedrijf runt.
BEAUTY: Aveda instituut Mo'na' opent nu ook een zaak in Antwerpen.
Ook de make-uptrainingen gebeuren door bekende artiesten als Paul Benjamin. Om de twee jaar trekt het volledige team naar het buitenland voor de master jam workshop van de Aveda Advanced Academy en het Aveda Congress in Minneapolis. Maar ook tussendoor vinden er steeds verschillende trainingen plaats. Mona Antwerpen, Wijngaardstraat 12, alle dagen open behalve op zondag en maandag tussen 10.00u en 18.00u. Op donderdag is er ook een laat avond service tot 20.00u. Afspraken kunnen online geboekt worden via www.mona.salon. Telefonisch kan je terecht op het nummer 03/322 61 71. Parkeren kan in de nabijgelegen Parking Groenplaats Indigo. Bij het verlaten van het salon krijg je een betaalticket mee voor gratis één uur parkeren. Volg Marie Claire op Facebook et Instagram om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends inzake beauty, cultuur, lifestyle, food en nog veel meer.
Het ondernemersbloed van stylist Jani Kazaltzis Made in Antwerpen.
Intussen werkt Jani aan zijn team met vaste lesgevers die hij heeft geselecteerd en persoonlijk opleidt in zijn filosofie op personal styling en beauty make up. Prijskaartje voor elke opleiding is 2 200 EUR. Deelnemers kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. In afwachting van de twee basisopleidingen is Jani-Academy al van start gegaan met dagmodules. Deze workshops richten zich tot een breder publiek. Je maakt er op een toffe en speelse manier kennis met de wereld van styling en make-up, zegt Jani heel enthousiast. De cursussen vinden plaats in Artesis Plantijn Hogeschool Campus Spoor Noord en de workshops in de Skin Academy in Antwerpen.
Level Up Beauty Academy, Ontspanningsmassage of gelaatsbehandeling: save 56% in Hasselt with Social Deal.
Bel: 011 / 96 07 39 of WhatsApp met: 011 96 07 39. Level Up Beauty Academy. Maasmechelen Koninginnelaan 72 Directions. Wil jij er ook mooi verzorgd uitzien met de feestdagen? Kom dan nu naar Level Up Beauty voor een uitgebreide beautybehandeling.

Contacteer ons

Meer resultaten voor beauty academy antwerpen