beauty school antwerpen
Beauty Lifestyle Academy.
Droom je van een job in de beauty en Lifestyle branche? Dan bieden wij jou de beste opleidingen aan om die droom waar te maken. Maak je keuze uit ons ruime aanbod en start vandaag aan je toekomstplannen! Lange Nieuwstraat 40. Antwerpen, 2000 Tel.:
Courses.
Beautyschool Part II. De Schoonheidsschool neemt jouw opleiding zéér persoonlijk The Beauty school takes your training very personally! 2017 Schoonheidsschool Centrum Voor Avondonderwijs vzw all rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen info@schoonheidsschool.com ondernemingnummer 892.908.160 erkenningsnummer DV.O200500 telefoon: 03/292.33.33 Disclaimer FAQ.
Home De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is erkend door het Vlaamse Gewest. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige. Onze opleidingen worden gegeven door professionals met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van hun vak aanleren! Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro. 6 CAMPUSSEN en 10 LESPLAATSEN. Onze zes eigen campussen zijn gelegen in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en zijn zeer modern en hygiënisch.
Beauty Lifestyle Academy.
Onze school bevindt zich op 10 minuten wandelafstand van het Centraal Station van Antwerpen. In Gent vinden de lessen plaats in de Achilles Musschestraat 52. Deze rustige buurt bevindt zich vlakbij het St-Pietersstation en is volledig ingericht om onze studenten in de meest optimale omstandigheden de lessen te laten volgen. De school heeft bovendien een ruime tuin, waar je tijdens de middag kan lunchen. In deze campus kan je ook alle dagen terecht voor een rondleiding en informatiegesprekken. Graag ook even op voorhand bellen om een afspraak te maken, zodat we je in zo goed mogelijk kunnen ontvangen. In september 2018 verhuizen we in Gent naar een gloednieuwe Campus, die maar liefst vijf keer zo groot is als onze huidige Campus! Naar goede gewoonte is hier ook een tuin en een ruime parking. De nieuwe Campus is gelegen in de Bomastraat 14 en zal zijn deuren openen op zondag, 9 september. Dit najaar openen we een nieuwe vestiging van de Beauty and Lifestyle Academy in Hasselt.
Certified beautician.
Beautyschool Part II. De Schoonheidsschool neemt jouw opleiding zéér persoonlijk The Beauty school takes your training very personally! 2017 Schoonheidsschool Centrum Voor Avondonderwijs vzw all rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen info@schoonheidsschool.com ondernemingnummer 892.908.160 erkenningsnummer DV.O200500 telefoon: 03/292.33.33 Disclaimer FAQ.
Nieuwe school van Lesley-Ann Poppe blijft dubbel zolang open Het Nieuwsblad.
De school blijft in plaats van vijf nu tien maanden open. Hoewel de Beauty Academy Antwerpen pas volgende week opengaat, is het meteen al een voltreffer voor Lesley-Ann Poppe en haar vriend Kevin. Er hebben zich op twee weken tijd al 200 cursisten ingeschreven en dus blijft de schoonheidsschool in een pand op de Meir in plaats van vijf maanden nu al tien maanden open en maakt daarmee het schooljaar vol.
Foute advertering/onvolledige info op website Klacht over Beauty And Lifestyle Academy via Test-Aankoop.
Maak een nieuwe klacht aan Maak een nieuwe klacht aan. Beauty And Lifestyle Academy De Meir 24. Deze klacht is Publiek. BENJAMIN B Aan Beauty And Lifestyle Academy. 06 feb 2017. Ik heb het via mail geprobeerd, maar hier kreeg ik zéér weinig empathie en begrip.
Campus Antwerpen De Schoonheidsschool.
De campus is zeer goed gelegen aan de rand van Antwerpen op slechts 2 minuutjes van de Antwerpse ring. Wil je weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je fotos bekijken van leslokalen. JE VOLGT LES IN EEN NETTE EN MODERNE KLAS. In De Schoonheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty, wellness en fashion.

Contacteer ons

Meer resultaten voor beauty school antwerpen