beauty school antwerpen
School voor schoonheidszorgen Denise Grésiac, Berchem Antwerpen Tel: 03230 03. Onderwijs Secundair goudengids.be.
School voor schoonheidszorgen Denise Grésiac. School voor schoonheidszorgen Denise Grésiac. Een recensie schrijven? 2600 Berchem Antwerpen Koninklijkelaan 9. 03 230 03 84. Waarom studeren bij Denise" Grésiac? Denise Grésiac, de opleiding die de norm is in de schoonheidssector, biedt u.:
Opleidingen Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Karel de Grote Hogeschool. Brusselstraat 45, 2018 ANTWERPEN. T 32 3 613 13 13. Onderzoek en expertise. Opleidingen per soort. Navormingen en studiedagen. Bekijk alle opleidingen. Opleidingen per interessegebied. Zoek een opleiding. Inschrijven aan KdG. Hoeveel kost het? Infomomenten: infodag, openlesdag.
Beauty Lifestyle Academy.
Droom je van een job in de beauty en Lifestyle branche? Dan bieden wij jou de beste opleidingen aan om die droom waar te maken. Maak je keuze uit ons ruime aanbod en start vandaag aan je toekomstplannen! Lange Nieuwstraat 40. Antwerpen, 2000 Tel.:
Antwerpen Wellness Academie.
Opleidingsaanbod in Antwerpen. Kapper / Kapster. In deze basis kappersopleiding leer je alles rond heren en damessnitten, föhntechnieken en salonbeheer. De perfecte opleiding om aan de slag te gaan! Massagetherapeut / Masseur. Tijdens deze opleiding massagetherapeut leer je alles over het menselijk lichaam alsook alle basis massagetechnieken. Opleiding tot allround nagelstyliste met anatomie van de nagel, verzorgen van handen en nagels, basistechnieken gelnagels, nail art, Meer info. Leer tijdens de opleiding gespecialiseerd voetverzorger pedicure alles over voeten, behandelingen en gespecialiseerde technieken. Ga aan de slag als volwaardig Schoonheidsspecialiste na het volgend van deze opleiding! Wil je snel aan de slag in de beauty branche en ontdekken wat deze branche je te bieden heeft?
Beauty wellness Encora.
Kapsalon en schoonheidssalon. De wereld van beauty wellness biedt tal van mooie en boeiende opleidingen! Klik op onderstaande rubrieken om er meer over te weten te komen. Per rubriek vind je meer informatie over de inhoud, de lesmomenten, de prijs.
Topshop Women's' Clothing Women's' Fashion Trends.
Top Nav Bags Accessories. Shop All Beauty. Shop Rock It Beauty. Shop Romantic Rebel Beauty. Shop After Hours Beauty. Top Nav Shop All Beauty. Brands A to Z. Top Nav Ivy Park. We Own the Night. Top Nav Good Sport.
Campus Antwerpen Centrum Voor Avondonderwijs.
Adres: Lange Klarenstraat 12, 2000 Antwerpen. Daarnaast maakt onze school ook gebruik van enkele gehuurde lokalen in de gebouwen van de Karel de Grote Hogeschool vlakbij de Groenplaats. Een unieke locatie om je studies bij het Centrum voor Avondonderwijs grondig en professioneel aan te pakken!
De Wimperschool.
Droom je van een job in de beauty en Lifestyle branche? Dan bieden wij jou de beste opleidingen aan om die droom waar te maken. Maak je keuze uit ons ruime aanbod en start vandaag aan je toekomstplannen! Antwerpen, 2000 Tel.:
De Schoonheidsschool Opleidingen in Beauty, Wellness Fashion.
De Schoonheidsschool, onderdeel van NHBO, is de grootste erkende school van Nederland en Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Fashion en Media. Al onze vakbekwame docenten zijn professionals binnen hun vakgebied, die met veel enthousiasme hun kennis aan je zullen doorgeven. De Schoonheidsschool is niet alleen een kenniscentrum en opleidingsinstituut, maar ook een gezellige plek waarin schoonheid en gezondheid centraal staan. Bekijk het volledige cursusaanbod. Bekijk alle opleidingen. Bekijk alle themas. Ontdek al onze docenten. Stel jezelf deze 5 slimme vragen. De 3 belangrijkste verschillen tussen NHBO en MBO. Deze skills zijn essentieel voor een krankzinnig goede organisatie. Zo kom je af van eetflops. Lees onze blog. Follow on Instagram. SCHRIJF JE NU IN CONTACT. Marksingel 2a Breda. Naritaweg 225 Amsterdam. van der Mandelelaan 90 Rotterdam. Catharijnesingel 48 Utrecht. Kennedyplein 204 Eindhoven. Frankrijklei 127 Antwerpen.
De 10 beste hotels in de buurt van Beleko Health Beauty Clinic.
In de buurt van hogescholen. Hotels in de buurt van Antwerp Management School. Hotels in de buurt van Artesis Hogeschool Antwerpen. Hotels in de buurt van University of Antwerp. Hotels in de buurt van Antwerp Maritime Academy. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Beste hotels in de buurt van Beleko Health Beauty Clinic, Antwerpen.

Contacteer ons

Op zoek naar beauty school antwerpen?