beauty school antwerpen
Beauty Lifestyle Academy Gespecialiseerde opleidingen Lange Nieuwstraat 40, Meir, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
Lange Nieuwstraat 40. 2000 Antwerpen Meir, Meir, Historisch Centrum, Historisch Centrum. Telefoonnummer 03 294 34 21. Stuur een bericht naar het bedrijf. Stuur naar je smartphone. Opleiding Gespecialiseerde opleidingen. Aanbevolen reviews voor Beauty Lifestyle Academy. Jouw vertrouwen is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen. Sorteren op Yelp Sorteren. Taal Nederlands 1. Ik denk het niet. Ik heb al beter gehad. Ik ben een fan. Beter dan dit wordt het niet! Aangezien Beauty Lifestyle Academy nog niet veel reviews heeft, kan je mening van erg groot belang zijn. Begin vandaag nog met het schrijven van je review. niet langer volgen. Per toeval had ik mij ingeschreven op het model platform van Encora op facebook. Hierdoor kwam ik in contact met een meisje dat opzoek as naar iemand op french manicure op te doen.'Oh' leuk, een gratis manicure! Maar als ik had geweten hoe het daadwerkelijk had gelopen zou ik me nooit hiervoor hebben op gegeven. Het begon al in de ochtend, ik stond in de kou te wachten aan Encora toen ik hoorde dat ik naar een andere school moest gaan!
Beauty Lifestyle Academy.
Droom je van een job in de beauty en Lifestyle branche? Dan bieden wij jou de beste opleidingen aan om die droom waar te maken. Maak je keuze uit ons ruime aanbod en start vandaag aan je toekomstplannen! Lange Nieuwstraat 40. Antwerpen, 2000 Tel.:
Beauty Lifestyle Academy.
Neem dan de trein tot Antwerpen Centraal. De school bevindt zich op 10 minuten wandelafstand van het station. Je kan eventueel ook de tram 24 Silsburg Melkmarkt nemen en afstappen aan de halte Sint-Jacob. Deze halte bevindt zich bijna voor de deur van de school. Beauty and Lifestyle Academy.
Foute advertering/onvolledige info op website Klacht over Beauty And Lifestyle Academy via Test-Aankoop.
Maak een nieuwe klacht aan Maak een nieuwe klacht aan. Beauty And Lifestyle Academy De Meir 24. Deze klacht is Publiek. BENJAMIN B Aan Beauty And Lifestyle Academy. 06 feb 2017. Ik heb het via mail geprobeerd, maar hier kreeg ik zéér weinig empathie en begrip.
Home De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is een geregistreerd dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige.
Beauty Lifestyle Academy.
Aangezien onze lessen plaatsvinden buiten de openingstijden van de winkels, kan je ook vlot parking vinden in de omliggende straten van de Meir. Onze school bevindt zich op 10 minuten wandelafstand van het Centraal Station van Antwerpen. In Gent vinden de lessen plaats in de Bomastraat 16. Deze rustige buurt bevindt zich vlakbij het St-Pietersstation en is volledig ingericht om onze studenten in de meest optimale omstandigheden de lessen te laten volgen. De school heeft bovendien een ruime tuin, waar je tijdens de middag kan lunchen. In deze campus kan je ook alle dagen terecht voor een rondleiding en informatiegesprekken. Graag ook even op voorhand bellen om een afspraak te maken, zodat we je in zo goed mogelijk kunnen ontvangen. In september 2018 verhuizen we in Gent naar een gloednieuwe Campus, die maar liefst vijf keer zo groot is als onze huidige Campus! Naar goede gewoonte is hier ook een tuin en een ruime parking. De nieuwe Campus is gelegen in de Bomastraat 16 en zal zijn deuren openen op zondag, 9 september. Dit najaar openen we een nieuwe vestiging van de Beauty and Lifestyle Academy in Hasselt.
Beauty Encora.
Kapsalon en schoonheidssalon. De wereld van beauty wellness biedt tal van mooie en boeiende opleidingen! Klik op onderstaande rubrieken om er meer over te weten te komen. Per rubriek vind je meer informatie over de inhoud, de lesmomenten, de prijs.
Opleidingen in Beauty Fashion Wellness De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is geregistreerd dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige. Onze opleidingen worden gegeven door professionals met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij leren je graag de knepen van hun vak aan, zodat jij een waardevol diploma behaalt en meteen klaar bent voor de arbeidsmarkt. Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro. 6 CAMPUSSEN en 10 LESPLAATSEN. Onze zes eigen campussen zijn gelegen in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en zijn zeer modern en hygiënisch.
MUD.
We nodigen jou graag uit op onze school voor een eerste ontmoeting met de opleidingsverantwoordelijke of docente. Het biedt jou de kans een diepere kijk te hebben op wat onze opleidingen te bieden hebben. Blijft op de hoogte. Laat jouw mailadres na en blijf op de hoogte van nieuwe opleidingen, events en promoties. We respecteren jouw privacy. Home Upcoming Retreats. Brabantdam 63 9000 Gent. Vlaamsekaai 57 2000 Antwerpen.
Top 10 Beauty Schools in Antwerp Yelp.
2000 Antwerp Phone number 03 293 44 40. Slender You Antwerpen. Harmonie, Harmonie Mechelsesteenweg 80. 2018 Antwerp Phone number 03 257 72 57. LCN Beauty Concepts. Historisch Centrum, Historisch Centrum Sudermanstraat 6/B. 2000 Antwerp Phone number 03 232 32 42.

Contacteer ons

Meer resultaten voor beauty school antwerpen